Utstillingen

Velkommen til Agrovisjon 2016!

Agrovisjon 2016 er det største arrangementet siden starten!  Det tas i bruk fire utstillingshaller med et standareal på rundt 20.000 kvadratmeter fordelt på over 100 utstillere.  Det er fremdeles litt ledig areal i et par av hallene og mulighet for å søke om standplass som vil bli tildelt etter første-mann-til-mølla frem til det er fullt.

Åpningstider for utstillingen

Fredag 09.00-18.00

Lørdag 09.00-18.00
Søndag 09.00-16.00

Billettpris: kr 200 (gir adgang alle dager)

Barn under 15 år i følge med voksne: Gratis

Konferansen

Konferansen starter 12.00 på fredag 28. oktober i Stavanger Forum. Landbruksminister Jon Georg Dale, Landbruksdirektør Jørn Rolfsen, Inger Lise Rettedal og Birger Svihus er blant foredragsholderene.  Hallvard Ween leder konferansen.

Dale

Sosiale arrangement

Sosiale arrangement i regi av Agrovisjon vill finne sted på Clarion Energy Hotel.

Bondepub fredag 28. oktober

Gratis inngang.

Silo & Saft spiller til dans og det blir salg av enkle retter (pølser og wraps)

 

Silo&Saft

De kaller musikken sin for jærsk viserock, og har et repetoar som spenner fra rolige ballader til mer rocka melodier. Blant annet Aenslåtten, Samdrift, Skjævelandsbrunå.

bondepub

Bankett lørdag 29. oktober

Pris: 650 kr. For dette får du 3 rettes middag, underholdning og musikk.

 

Konferansier: Tordis Eline Ødemotland

Heltidsbonde sammen med mannen Trygve Ødemotland på Torland. Driver med melk og rugeegg for slaktekylling.

Tordis Eline er blitt utfordret til oppgaven med bakgrunn i tidligere oppdrag. Hun får gode skussmål fra oppdrag hun har hatt som toastmaster i bryllup til venner og kjente.

festmiddag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Underholdning: Torulv Time

Revyartist og bonde fra Time. Stiller seg til disposisjon for humoristisk påfyll. I tillegg kommer Mannskoret VSOP.

festmiddag 2

 

Musikk:

De fleste kjenner til Jan Rune Holdhus som en populær komiker. De færreste vet at han er sanger og låtskriver.

Under navnet «J.R Harlekin» har Jan Rune håndplukket og skapt et popband som er starten på et nytt eventyr. Med sine harlekins og harlequeens vil de sammen krysse grenser mellom by og bygd, bevæpnet med pop og kjærlighet. De lager mye liv og spiller alle sjangere.

festmiddag 12

 

 

Faglige arrangement

Unge bønder-kurs

Årets unge bønder-kurs vil bli avholdt 28.-29. oktober på Clarion Energy Hotell ved Stavanger Forum. Rogaland Bondelag er arrangør for kurset. Kurset er for unge som nylig har eller skal overta gården. På programmet står blant annet juss, landbruksøkonomi, HMS med mer. Mer informasjon om påmelding, priser og program finner du her.

Storfesatsning

Fylkesmannen i Rogaland inviterer til åpent møte med fokus på storfesatsningen. Møtet vil bli avholdt i Expo-hallen, møterom Vindafjorden, lørdag 29.oktober kl. 09.00-16.00.

“Å elska ein bonde”

Rogaland Bondelag sammen med familiekontoret i Sør-Rogaland og stiftelsen KUN inviterer til åpent møte for å spre kunnskap om betydningen av partners medvirkning og deltakelse på gården og utfordringer rundt samliv og skilsmisse. Møtet vil bli avholdt lørdag 29. oktober kl13.00-16.00 og er gratis. Vi ber om påmelding ettersom at det vil være matservering. For påmelding: e-post; marianne.osmundsen@bondelaget.no / TLF: 959 22 819.

Livdyrauksjon

Det Norsk Limousin arrangerer auksjon på årets Agrovisjon på Stavanger Forum. Auksjonen vil finne sted lørdag den 29. oktober kl. 12.00 med besiktigelse av dyra fra kl. 10.00 samme dag. Auksjonist blir Håkon Marius Kvæken.